fbpx

Från pensionat till hotell!

Från och med idag tar vi steget mot ett namn som pekar på den höga standard vi levererar. Konceptet är oförändrat. Ett hemtrevligt hotell i Bodens centrum som erbjuder högklassiga hotellrum för alla resenärer — även för dig som vill stanna länge. Välkommen in till oss...

13/4-21: Utökad frukostbuffé

Vi har från och med förra veckan utökat vår frukostbuffé och serverar nu en god och hemmalagad frukost i sann norrländsk anda. På vårt frukostbord hittar ni bland annat norrlandsskinka, prinskorv, renkorv, rökt fläskfilé, hemmagjord äggröra, kokta ägg och nybakat...

Bo hos oss under SM-veckan!

Vi har länge varit fullbokade under SM-veckan 25-31/3 men på grund av några sena avbokningar har vi nu ett antal av våra nyöppnade rum lediga. Ring oss på 0921-757 75 eller maila reception@drottninggatan11.se för priser och mer information!

VI BYGGER UT!

Pensionat Drottninggatan 11 kommer under hösten och vintern 2019-2020 att bygga ut med ytterligare 11 dubbelrum där samtliga rum får eget badrum. Två av rummen kommer inrymma pentry med matlagningsmöjligheter och vi inreder även en svit på 25 kvm med b.la. bubbelbad...

Boka konferens hos oss

På Drottninggatan 11 finns möjlighet att mötas i inspirerande och charmiga lokaler mitt i centrala Boden. Vårt konferensrum är bland annat utrustat med projektor och whiteboardtavla, dessutom finns möjlighet att anpassa möblering efter just era behov. I dagsläget...

Presentkort

Du har väl inte missat att vi börjat sälja presentkort? Kom in till oss för att köpa årets julklapp, uppskattat av alla oavsett ålder!

BLACK FRIDAY!

Unna dig ett lyxigt (och billigt) boende efter en hektisk shoppingdag! Välkommen att kontakta oss för att boka ditt rum.

Kampanj för långtidsvistelser

Kampanj för långtidsboende, rum från 599:-/natt! Kontakta oss på reception@drottninggatan11.se eller 0921-757 75 för mer information. Priserna gäller vid bokning minst 10 nätter.

ÖPPET HUS!

Lördag 9 juni 12:00-16:00 bjuder vi in till öppet hus. Kom och kolla på våra rum, tävla om gratisnätter och smaka nybakat fikabröd. Varmt välkommen!

Vinnare av Facebooktävlingen

Facebooktävlingen om en gratisnatt är nu avslutad. Det har varit ett fantastiskt intresse, superkul!! Grattis säger vi till Louise Lollan Baum som vinner en natt i valfritt dubbelrum hos oss!